Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Konsert: Håpets kappe: Solfrid Molland med ensemble

13. november, 18:0020:00

Festivalen avsluttes med en storslått interreligiøs inspirert konsert i Bergen Domkirke 13.november kl.18:00.

Håpets Kappe’ er en enestående og kritikerrost konsert med musikk i skjæringspunktet mellom norsk visesang, arabisk-jødisk folkemusikk og vestlig klassisk musikk. Vi åpner dørene kl. 17:30. Velkommen!
Billetter kan kjøpes på forhånd (“Håpets Kappe” Solfrid Molland Ensemble Billetter BERGEN søn. 13. nov. 2022, 18:00 (ticketmaster.no)), men også i døren på selve dagen (vipps/kontant).

Priser:
Ordinær 225,-
Honnør/Student 170,-
Barn under 16år – Gratis

I alle store verdensreligioner finnes et freds- og kjærlighetsbudskap om å ta vare på skaperverket. Å stå opp for jorda vår på tross av ulik tro og livssyn er den bærende ideen bak konserten Håpets Kappe. Musikkens tonespråk reflekterer strømninger i dagens Europa, og er bundet sammen i et improviserende samspill.
Solfrid Molland har komponert tre musikkstykker inspirert av henholdsvis en synagoge, en moske og en kirke, og synger tekster hentet fra tre religiøse tradisjoner. Releasekonserten i Oslo Domkirke høsten 2020 ble innledet av tre religiøse ledere i Oslo: biskop Kari Veiteberg, Synagogeforstander Michael Gritzman og styremedlem Arslan F Mohammed fra moskeen ICC.
Musikere:
Solfrid Molland (sang/piano/trekkspill)
Saleh Mahfoud (vokal)
Hayden Powell (trompet)
Daniel Lazar (fiolin)
Jo Fougnar Skaansar (kontrabas)

Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun har utgitt fire album ved Kirkelig Kulturverksted med øst-europeisk sigøynermusikk og egne komposisjoner inspirert av ulike europeiske katedraler. Hun har tidligere arbeidet med arabisk og jødisk folkemusikk i ensemblet Mirele. Molland ble tildelt Oslo Bys Kunstnerpris i 2015.

Mangfoldsbyen er en feiring av det religiøse mangfoldet i Bergen med flere arrangementer 10-13.november. Program https://www.mangfoldsbyen.no

Meld deg på for å sikre deg en plass!

Følg arrangementet på Facebook!

Detaljer

Dato:
13. november
Tid
18:00 – 20:00
Hjemmeside:
mangfoldsbyen.no

Arrangører

Kirkelig dialogsenter Bergen
Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn Bergen

Sted

Bergen domkirke
Domkirkeplassen 1
Bergen, Bergen 5003 Norge
+ Google-kart