Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

AVLYST: Festivalåpning

6. november 2020, 19:0021:00

kr80

Med tungt hjerte ser oss vi oss dessverre nødt til å avlyse åpningsarrangementet på grunn av oppblomstringen av covid-19 i Bergen. Flere andre Mangfoldsbyen-arrangementer gjennomføres som planlagt eller i begrenset form. Kjøpte billetter blir refundert. 

 

For mangfold i vår by og på vår jord

Mangfoldsbyen 2020 åpnes storslått med musikk, dans og dialog.

Smittevern setter en stopper for den tradisjonelle dialogmiddagen. Solfrid Molland, Inter og Biseri gjør mer enn opp for det.

Til dette arrangementet må man kjøpe billett (80 kr). Billett kjøpes via TicketCo.

Lett og smittevernvennlig servering er inkludert i prisen.


Solfrid Molland

Solfrid Molland fremfører et utvalg fra sitt nye album  «Håpets kappe» – en musikalsk fortelling om tre hellige rom og jorda vår.

Vi har mange ulike religioner, men bare en jord. Å stå opp for jorda vår sammen uavhengig av tro og livssyn er den bærende ideen bak en ny albumutgivelse med Solfrid Molland og hennes dyktige musikere. I de store verdensreligioners hellige skrifter finner vi et freds- og kjærlighetsbudskap og sterke tekster om å ta vare på skaperverket. Albumet består av tre nye komposisjoner av Molland dedikert til en synagoge, en moské og en kirke. I tillegg fremfører Molland og ensemblet tekster om fred fra tre religiøse tradisjoner formet til sangtekster av Erik Hillestad.


Inter

Med sin fortellerforestilling besøker dialogprosjekt Inter skoler, bedrifter og organisasjoner.

Unge fortellere fra ulike tros- og livssynsbakgrunner deler sine personlige erfaringer om tro, liv og mening. Gjennom dramaturgiske virkemidler blir disse fortellingene satt i dialog med hverandre. Her får du et et unikt innblikk i hvordan tros- og livssyn erfares av dem som lever det, med likheter, forskjeller, tolkninger og ulike erfaringer.

Les mer om Inter.


Biseri

Virvlende folkedans fra Bosnia og Hercegovina

“Biser” (norsk “Perler”) ble opprettet i 2013 av damer fra Bosnia og Hercegovina. Gruppens mål er å fremme og hjelpe til integrering i norsk samfunn smatidig som å passe på at den gode bosniske tradisjonen blir ivaretatt. Biseris yngste medlem er 5 år gammel, og det eldste medlemmet 64. Til tross for aldersforskjell deler alle medlemmene like stor interesse for dans, musikk og det å være del av samfunnet.

 

 


Informasjon om smittevern

STL Bergen og byens tros- og livssynssamfunn tar smittevern på alvor. Åpningsarrangementet skal være trygg for besøkere, arrangører og frivillige.

For å kunne gjennomføre arrangementet i tråd med gjeldende smittevernråd er antall deltakere begrenset til 50 personer. For å sikre deg en plass anbefaler vi å kjøpe billett i forkant.

Ta hensyn, og hold deg hjemme hvis du er syk.

Detaljer

Dato:
6. november 2020
Tid
19:00 – 21:00
Kostnad:
kr80
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangører

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn Bergen
Kirkelig dialogsenter Bergen

Sted

Bergen Internasjonale Kultursenter
Kong Oscars gate 15
Bergen, 5017 Norge
+ Google-kart